Inspiration

Spa-stemning i baghaven

Badeværelset er ikke længere bare et praktisk rum til tandbørstning, toiletbesøg og hurtige morgenbade. I dag er det stedet, hvor man kan trække sig lidt tilbage og sikre sig et lille pusterum fra hverdagen. Med en lækker og hyggelig indretning bliver badeværelset et wellness-rum til selvforkælelse med lange bade og ro til personlig pleje.

Et bade-anneks skal helst planlægges i tæt samarbejde mellem dig og Anneks-Eksperten, så vi sikrer, at alle idéer og ønsker kommer på bordet og annekset bliver det perfekte sted at slappe af. Det være sig ønsker om sauna, spa, udendørs bruser, materialer, osv.

Tilbage til toppen

Inspiration

Meditation og fordybelse

Ind imellem har vi alle sammen lidt for travlt. Arbejdetslivet fylder mere og mere, og vi strækker os samtidig langt for at sikre den perfekte hverdag til os selv og vores familie.

De fleste af os oplever et stort behov for at kunne koble ud og komme ned i gear. For nogle er løsningen lange gåture med hunden, for andre et sted at være alene med en god bog, andre igen finder ro og fornyet energi i yoga og meditation.

Et anneks kan indrettes som du vil. Du kan vælge at lave dit eget lille bibliotek i baghaven med reoler, smukke planter og en gammel sofa. Eller du kan fylde rummet med Buddha-statuer, yoga-måtter og beroligende dufte. Eller måske vælger du at indrette et arbejdsværelse, hvis drømmen er at få fred til at skrive den næste store bestseller.

Uanset indretning slipper du for rodet i køkkenet, mobiltelefoner, ungernes legetøj, bunker af vasketøj og lyden af diverse spillekonsoller. Her er tiden og rummet din egen.

Tilbage til toppen

Inspiration

Et ordentligt redskabsskur

Et redskabsskur er tit ét man lige selv får bygget i en fart. Desværre ender den slags skure ofte i en sørgelig forfatning, og pynter ikke ligefrem i haven.

Anneks-eksperten bygger hurtigt et redskabsskur der holder, og som er til at holde ud at se på. Skuret er ikke isoleret, men bygges i gode materialer, som er bestandige og i ordentlig kvalitet.

Tilbage til toppen

ANNEKS-EKSPERTEN · email peter@anneks-eksperten.dk